3D Architectuur

3D Architectuur

3Dvisualisatiestudio.nl biedt zowel exterieur als interieur 3D animaties aan. Deze geanimeerde beelden van interieur en exterieur brengen projecten tot leven terwijl het nog gebouwd moet worden. Deze animaties zijn een sterk medium, gecombineerd met muziek en beelden worden uw projecten realistisch gemaakt. De kijkers zullen hun nieuwe huis of kantoor voor het eerst kunnen zien. Aan de hand van uw tekening maken we een accuraat 3D model inclusief landschap en omgeving. Animatie kan het kroonstuk van een presentatie of tentoonstelling zijn of juist gebruikt worden voor de marketing van uw project.

Exterieur animatie

Geef je klanten een virtuele rondleiding van het ontwikkelde gebouw met een focus op alle highlights en unieke onderdelen. Met een fly-through van ons laat je het project zien en ook de omgeving. De hele sfeer en setting wordt dus ook meegenomen. Denk bijvoorbeeld aan grasvelden, landschappen, tuinen, paden en speeltuinen. Er kunnen ook bewegende auto’s en mensen worden toegevoegd. Als de animatie klaar is ben je een staat een goede en accurate prestentatie te geven van het project.

Neem contact met ons op

Wij streven er altijd naar om het de eerste keer juist te hebben. Dit is een van de redenen waarom klanten bij ons terugkomen. We willen niet dat een project onnodig lang duurt, want we weten hoe stressvol dit kan zijn.

Om dit te waarborgen betrekken we de klant in het proces en zorgen we ervoor dat voor ons alles direct duidelijk is. We luisteren goed naar je wensen, suggesties en opmerkingen. Ons doel is om klanten tevreden te stellen tijdens het proces en blij te verassen met het eindresultaat.

5 + 13 =